Advies

Problemen, conflicten of advies nodig op het gebied van bedrijfspanden bijvoorbeeld ten aanzien van huurovereenkomsten, wij kunnen u adviseren en begeleiden.

Indien het u niet lukt problemen of conflicten ten aanzien van uw bedrijfspand of problemen met uw huurder c.q. verhuurder op te lossen, dan is een juridische procedure vaak de enige mogelijkheid.

Langdurige en slopende procedures zullen volgen, deze zullen veel tijd en geld gaan kosten. Helaas zal de uitslag van de procedure niet de communicatie tussen partijen bevorderen.

Echter indien partijen om de tafel kunnen gaan zitten, en met behulp van een derde deskundige, de problemen of conflicten kunnen oplossen, dan gaat daar toch vaak voor alle partijen de voorkeur naar uit.

In dergelijke omstandigheden kunnen wij u als derde deskundige van dienst zijn. Wij kunnen bemiddelen, adviseren, partijen weer met elkaar in contact brengen, problemen oplossen, onderhandelingen voeren, contracten of overeenkomsten opstellen etc. etc.

Daarbij zijn wij zeer goed ingevoerd en gespecialiseerd op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed en alles wat daar mee te maken heeft.

Geheel vrijblijvend maken wij met u een afspraak om te bespreken op welke manier wij u het beste van dienst kunnen zijn. Waarbij een eerste gesprek kosteloos is.